آرد سفید گندم | 185 گرم |
بیکینگ پودر | 1 قاشق چایخوری |
پودر شکر | 2 قاشق غذاخوری |
تخم مرغ | 2 عدد |
شیر پاستوریزه | 1 لیوان |
کره ی پاستوریزه ذوب شده | 1 قاشق غذاخوری |
عسل | به مقدار لازم |
آرد، بیکینگ پودر و پودر شکر را در کاسه ای با هم مخلوط کنید، مرکز آن را گود کرده، تخم مرغ ، شیر ،کره و نمک را به آن اضافه کنید و با هم به خوبی مخلوط نمایید تا مخلوط یکدستی به دست آید سپس روی آن را بپوشانید و به مدت 15-10 دقیقه کنار بگذارید.
تابه ی نچسب کوچکی را با کمی کره چرب کنید و از مایه، به اندازه ی یک چهارم پیمانه داخل تابه بریزید و اجازه دهید پنکیک طلایی شود، یک طرف آن را برگردانید ، تا طرف دیگر آن نیز طلایی شود. این کار را تکرار کنید تا مایه ی پنکیک تمام شود، سپس به صورت گرم با عسل و یا مربا و کره سرو کنید.
وبلاگتون زیباست و مطالبش خواندنی...
در ضمن خوشحال میشیم قدم رنجه کنید و آغاز رمان هجده هزار صفحه ای سی جی ام: ویگو مورتنسن را مطالعه کنید. این براستی باعث افتخار ماست که "شما" هم آن را بخوانید.