آشپزخونه ی مهتاب

پست های این وبلاگ همگی مربوط به طرز تهیه خوراکی ها و یا خواص اونها هستش.

آشپزخونه ی مهتاب

پست های این وبلاگ همگی مربوط به طرز تهیه خوراکی ها و یا خواص اونها هستش.

اسپاگتی با سس تن ماهی

مردی در حال خوردن ماکارونی

اسپاگتی یا معادل فارسی آن ماکارونی، معمولا از جمله راحت‌ترین و رایج‌ترین غذاهای ایتالیایی در کشور است که نه تنها مورد علاقه کودکان است، بلکه میان بزرگ‌ترها نیز طرفداران زیادی دارد.

در میان غذاها، پخت ماکارونی یا همان به زبان اصلی اسپاگتی، می‌تواند غذای مناسبی باشد؛ به‌خصوص آنکه در این مدل اسپاگتی، به جای گوشت چرخ‌کرده از کنسرو تن‌ ماهی استفاده می‌شود. به این ترتیب، زحمت شما برای پخت این غذا در مقایسه با اسپاگتی معمولی به یک‌ سوم کاهش می‌یابد. در ضمن، غذای جدید و متفاوتی نیز برای شام یا ناهار فراهم خواهید کرد.

مواد لازم برای 4 نفر:

ماکارونی رشته‌ای.......  225 گرم (نصف یک بسته معمولی ماکارونی)

سیر (رنده شده)..........  یک حبه

گوجه ‌فرنگی ریز خرده شده..... 400 گرم

کنسرو تن ماهی.........  425 گرم (حدود 2 کنسرو ماهی)

زیتون سبز یا سیاه (بدون هسته).........  10 عدد

نمک و فلفل سیاه ........  به میزان لازم

سس قرمز تند یا پودر فلفل قرمز (درصورت دلخواه)..... .... نصف قاشق چای‌خوری

روغن مایع.......... یک قاشق سوپ‌خوری

اسپاگتی یا معادل فارسی آن ماکارونی، معمولا از جمله راحت‌ترین و رایج‌ترین غذاهای ایتالیایی در کشور است که نه تنها مورد علاقه کودکان است، بلکه میان بزرگ‌ترها نیز طرفداران زیادی دارد.

در میان غذاها، پخت ماکارونی یا همان به زبان اصلی اسپاگتی، می‌تواند غذای مناسبی باشد؛ به‌خصوص آنکه در این مدل اسپاگتی، به جای گوشت چرخ‌کرده از کنسرو تن‌ ماهی استفاده می‌شود. به این ترتیب، زحمت شما برای پخت این غذا در مقایسه با اسپاگتی معمولی به یک‌ سوم کاهش می‌یابد. در ضمن، غذای جدید و متفاوتی نیز برای شام یا ناهار فراهم خواهید کرد.

مواد لازم برای 4 نفر:

ماکارونی رشته‌ای.......  225 گرم (نصف یک بسته معمولی ماکارونی)

سیر (رنده شده)..........  یک حبه

گوجه ‌فرنگی ریز خرده شده..... 400 گرم

کنسرو تن ماهی.........  425 گرم (حدود 2 کنسرو ماهی)

زیتون سبز یا سیاه (بدون هسته).........  10 عدد

نمک و فلفل سیاه ........  به میزان لازم

سس قرمز تند یا پودر فلفل قرمز (درصورت دلخواه)..... .... نصف قاشق چای‌خوری

روغن مایع.......... یک قاشق سوپ‌خوری

اسپاگتی

طرز تهیه:

قابلمه‌ای را آماده کرده و نصف حجم آن را از آب پُر کنید.

یک قاشق سوپ‌خوری نمک و یک قاشق سوپ خوری روغن مایع نیز به آب آن اضافه کنید و بگذارید روی شعله زیاد اجاق گاز بجوشد.

پس از به جوش آمدن آب، ماکارونی‌ها را به صورت درسته در داخل آب در حال جوش بریزید و به مدت 10 تا 15 دقیقه بگذارید تا روی شعله متوسط اجاق گاز بپزد.

برای درست‌ کردن سس اسپاگتی، سیر و گوجه فرنگی را در قابلمه کوچکی بریزید و روی شعله اجاق گاز قرار دهید تا آب گوجه فرنگی شروع به جوشیدن کند. درب ظرف را نگذارید و اجازه دهید مخلوط گوجه فرنگی و سیر مدت 3 تا 5 دقیقه حرارت ببیند تا آب آن تبخیر شود و گوجه فرنگی پخته باقی بماند.

پس از آن، تن ماهی، سس قرمز یا پودر فلفل قرمز، نمک، فلفل سیاه و زیتون بدون هسته و دو نیم شده را به گوجه فرنگی پخته‌ بیفزایید و مواد را خوب با هم مخلوط کنید.

با توجه به اینکه در پخت اسپاگتی، روش دم‌ کردن وجود ندارد، ماکارونی پخته‌ شده را در ظرف مورد نظر ریخته و سس گوجه‌ فرنگی و تن ماهی را روی آن بریزید و سرو کنید.

نکته:

حتما کنسرو تن ماهی را به مدت 20 دقیقه در آب داغ بجوشانید.

نظرات 1 + ارسال نظر
سحر چهارشنبه 23 مرداد‌ماه سال 1387 ساعت 09:36 ب.ظ http://sahar.blogsky.com

از آمدنت خوشحالم، جایت خالی بود.
البته من تن ماهی نمی‌خورم، اما امیدوارم دیگر دستورهای آشپزی‌ات به کارم بیاید.
منتظرم.

برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد